Daisypath Anniversary tickers
Ya Allah kurniakan kami dari pasangan dan zuriat yang mampu menjadi penyejuk mata dan jadikanlah kami dari kalangan hambaMu yang bertaqwa

Wednesday, 14 June 2017

Post bangga diri. 😝😝😝😝

Alhamdulillah.  Finally.  Its a truly long journey. Cuma bukan journey to the west sajok..πŸ˜…πŸ˜…πŸ˜…

Siap pon naskhah acah kajian nih akhirnya.  Tak senang.  Org kata alaaahhh.  Foyo nauu.  Level degree ni hape sangat ko dapat siapkan tesis.  Hahaha.  Tapi bagi level makcik yang da hampir fasa kertu,  its a gift. Precious dan worth it!  Tak ke gila da kertu baru nak buat tesis degree.  πŸ˜πŸ˜πŸ˜ Tapi better late than never. πŸ˜™πŸ˜™πŸ˜™

Tq la makcik nak ucap pada semua yang terlibat secara langsung atau tak langsung dengan hasil pemerahan otak mkcik ni.  Terima lah,  gambar sajo latihan ilmiah yang makcik buat. At least,  makcik org pertama yang hantar latihan ilmiah ni,  supervisa student lain pon tokojot.  πŸ˜πŸ˜πŸ˜πŸ˜ (tepuk bahu sendiri) . so,  dont give up!  Sikit lagi nak tunaikan janji pd mak abah (Patot da konvo degree dalam 2012 gtu), haaa.  lama tak tangguh? 🐒🐒🐒

Selamat berpuasa,  selamat mencari lailatul qadr,  tingkatkan amal ibadah.  Raya? nanti la wish.  macam baru puasa je. 😒😒😒

No comments:

Post a Comment