Daisypath Anniversary tickers
Ya Allah kurniakan kami dari pasangan dan zuriat yang mampu menjadi penyejuk mata dan jadikanlah kami dari kalangan hambaMu yang bertaqwa

Monday, 27 March 2017

Fast Update

Assalamualaikum


Lahaii.  Baru sudah bersihkan sawang kat rumah sendiri.  LoL. 

Lama sangat rasa tak merepek nih. Bz ke pon.  Tak la jugak.  Bila da ada idea menulis tak login pulak.  Macam2 nau alasan. Hahaha.  Update sikit la wat happen rite now.  

- Ok, pasal blaja sikit lagi nak habih dah.  Phewww. Lap peloh jap.  Haha.  Jenoh.  Tesis was gud. In shaa Allah submit on april.  Pray for me.  πŸ˜˜πŸ˜˜πŸ˜˜, ni masuk sem 8 dah.  

- keje?  Cam biasa mereput lagi d bangunan Polis yanv tersergam indah gtchew. 

- Tgh tunggu interview something biggest in my carrer.  doakan juga ya

- Anak2? Membesar dengan jayanya.  Alhamdulillah.  Tak besar sgt la yg Hanan Imani tu. 😝😝😝

-Oh,  i wish to stop BF rite nw.  Hahaha.  Fefeeling sangat!  Ada masa simptom penat amat tu.  Allahhu!  Haha.  sikit lagi nak cukup hawlain.  Mohon tabah! 

- Diri sendiri?  Hahaha.  gtu jela ada nya diri sendiri.  Bila nak besar tak tau.  πŸ˜„πŸ˜„πŸ˜„πŸ˜„πŸ˜’πŸ˜’πŸ˜’πŸ˜’ rasa nye makan macam dah membela.  πŸ˜‘πŸ˜‘πŸ˜‘πŸ˜‘

- ok,  for now tu je update mee megi dari tuan tanah kedaung. Nak p makan biskut.  Makan nasik lg nanti bhaya.  hahahaha.  Okbai.  Take care eberibadeh!  πŸ˜˜πŸ˜˜πŸ˜˜πŸ˜˜πŸ˜˜πŸ˜˜
Nah! Jangan rindu tau.  πŸ˜πŸ˜. trobek masa tgh tgu tren nak balik ipoh dr UKM.  tudung pink tu adik yg rajin jd baby sitter.  Jagakan si kecik tu masa ummi g kelas.  πŸ˜„πŸ˜„πŸ˜„

No comments:

Post a Comment